dotcomwebdesign.com
Szép Kilátás Vendégház - Szarvaskő szállás                > Szarvaskő...

Szarvaskő...

...egy csodás, páratlan fekvésű hegyi falucska, mely Egertől mintegy 10 km-re található a Bükkben. A falu különleges atmoszféráját az egyedülálló panoráma, és a kristálytiszta hegyi levegő teszi még ellenállhatatlanabbá. A kis település fölé tornyosuló meredek sziklaszirt, amelyen egykoron vár állott, ma is a kirándulók egyik kedvenc zarándokhelye.

Pihenjen meg ott, ahol nem csak a történelmi emlékek, de Ön is újjáéledhet!

Meneküljön el a hétköznapok rohanó világából ebbe a piciny, természeti szépségekben és különlegességekben bővelkedő falucskába, ehhez nyújtunk hangulatos szarvaskői szállás  és pihenési lehetőséget!

Töltsön nálunk nyugodt perceket, töltődjön fel és fedezze fel a környék által nyújtott kirándulási lehetőségeket!  Ismerje meg a Bükk szépségeit, túrázzon a túraútvonalak sokaságán!

A szabadidő változatos eltöltésére a közelben is számtalan lehetőség adódik.

Elsőként Egert, a csodálatos barokk várost ajánljuk, ahonnan a megfáradt látogató a közeli hat jótékony hatású termálfürdőhely egyikében lazíthatja el a fájó végtagjait (Eger, Egerszalók, Demjén, Bükkszék, Bogács, Mezőkövesd).  Érdemes megemlíteni az alig több mint 10 km-re elhelyezkedő Szilvásvárad által nyújtott élményeket is, ahol szintén kitünő programokkal várják az idelátogatókat.

Látogasson meg minket és gyönyörködjön Szarvaskő színes tárházában, a kilátásban, a hegyi patakocskában és nyáron a virágokban, melyekkel 2007-ben a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Versenyen Aranydiploma díjat nyert.

Szarvaskőről további érdekes információkat és programajánlatokat az  alábbi linken olvashatnak: www.szarvasko.hu